Besøg huset

Bestil dit ophold

Find husetTurist information


Kulturelt programKontakt

Link

Testimonial

Photos

Modtagelse
Området


Besøg, iagttag og nyd I fulde drag !

Her er nogle mulige ruter der tillader en at se store dele af Jura egnen :

Først of fremmest, besøg landsbyerne i Jura's vindyrkenden egn beliggende på "Revermont" (den vestlige bjergskråning hvor vinstokkene er plantet mellem den flade slette og det første plateau). Vi foreslår, at du starter besøget ved Lons le Saunier og følger vinruten (la route des vins) mod den nordlige del af området. Tag en lille omvej og besøg landsbyerne Etoile, Baume les Messieurs, Voiteur og Château Chalon. Stands i Poligny, derefter fortsæt indtil Buvilly og Pupillin. Glem ikke at besøg vinstok- og vinmuseet, ved Arbois besøg også Louis Pasteur's hus. Sidst, men ikke mindst, afslut turen ad vinruten med et stop I Montigny les Arsures. I hver af de nævnte landsbyer er der mulighed for at besøge vinkælderne of smage de lokale vine. Udnyt at du er i området og tag en tur til Salines Royales ved Arc-et- Senans (royalt saltværk klassificeret en verdens natur grund af FN). Her kan man udforske det visionære talent af arkitekten Claude Nicolas Ledoux.


Der er mange muligheder for at besøge de mange naturlige huler , som er åbne for offentligheden Vores foreslag er: Osselles, Les Moidons, des Planches, La Glacière og ligeledes Baume les Messieurs hulen.


Man kan ikke forlade Jura uden at have smagt de lokale gastonomiske skatte, s¯ som de mange vidunderlige oste: Comté, Morbier, Vacherin og Cancoillote à l'ail. Hver af disse oste finder dem selv i perfekt harmoni med egnens vine. Mange af vinene har eneståenden karakteristiske egenskaber, så som den berømte gule vin (vin jaune) kendetegnet ved dens geografiske oprindelse og det faktum at den ikke bliver solgt på markedet før den har lagt og modnet i syv år. Egnen tilbyder mange fortræffelige restauranter, som serverer dejlige lokale retter. En af de bedste er beliggende i Arbois, i hjertet af det vindyrkende område : Jean-Paul Jeunet


Bestil dit ophold 
Kontakt