Besøg huset

Bestil dit ophold

Find huset
Regionen

Kulturelt programKontakt

Link

Testimonial

Photos

Modtagelse
Turism<

/DIV>

Søen og det nærliggende område :
Chalain søen er af glacial oprindelse og er blevet besøgt af mennesker i århunderede. De første spor af mennesker, der levede på bredden af søen, daterer tilbage til 3600 år f.kr. Søen er blevet en vigtig arkæologisk grund pga.
At den er rig på forhistoriske kulturgenstande. Søen og det nærliggende område er pga. dette blevet klassificeret et beskyttet område (for eksempel er brugen af motoriserede både ikke tilladt, hvilket bidrager til stilheden i området.
Søen og området, afhængigt af årstiden, giver mulighed for mange udendørsaktiviteter :

pêche, voile sports nautiques

Vandet


Søens vandkvalitet er udmærket og fortæffelig til en afslappende svømmetur i sommerperioden. Kvalificerede livreddere patruljerer strandene.

I den ret store sø (230 hektar) er der mulighed for at dyrke et antal af sportslige aktiviteter så som: sejllads, roning, kano eller windsurfing (udstyr kan lejes lokalt). Det er muligt at arrangere sejleundervisning (begyndere til udvidet) med Nautic Klubben (03 84 25 78 55).

For dem der kan lide at fiske der gedder, aborrer, strømskaller og mange andre slags fisk i søen. Ain-floden ligger kun 2 km væk og her er det muligt at fiske med flue for ørreder.

Man kan også udforske den formidable Ain-dal i kano eller kajak med start fra landsbyen Pont du Navoy 5 km væk.

For dem der søger mere ekstreme aktiviteter er der bjergklatring i Bienne-dalen.


På land<

/div>

Adskillige stier/veje starter fra huset og løber rundt om søen (~9 km), disse kan udforskes på fod eller på mountain bike. Et udbygget netværk af stier giver forbindelse til mange omkringliggende områder og tilbyder aktiviteter der kan tilpasses den enkeltes fysiske tilstand.

Adskillige enestående naturområder findes i nærheden og er et besøg værd: les cascades du Hérisson (en serie af vandfald) og udkigspunktet over Fontenusøen er to eksempler. På vejen til vandfaldende er der en dyrepark med bl.a. (la ferme des Aurochs 03 84 25 72 95) bison og skotske okser. Det er muligt at arrangere ridning gennem rideklubben i Doucier (03 84 25 71 30).

Der er mange museer i området til at holde en beskæftiget på regnfulde dage. I dukkemuseet (le musée du Jouet), beliggende i Moirans en Montagne, kan voksne genopdage deres barndom, mens børn kan lære om udviklingsprocessen for et legetøj, fra en idee til markedsføring.

For dem der er interesseret i golf, er der adskillige golfbaner i området, som tilbyder golf i et pragtfuldt landskab.

I vintersæsonen kan man nyde stilhed og skønheded på snesko eller til fods på de mange skovstier som starter fra huset og løber rundt om søen. Dette giver mulighed for at støde in i nogle af de mange dyr i området (rådyr, gemse og ræve).

For dem der holde af udendørs vintersport starter mulighederne for langrend, alpin skiløb og snowboarding 20 km fra søen. Om aftenen, slap af i den varme og hyggelige stemning i huset på bredden af Chalain-søen!


I luften


ALIZE ULM basen ved Doucier (03 84 25 71 93) give dig mulighed for at opdage spændingen af din første flyvetur eller giver dig mulighed for en længere flyvetur, hvor du kan se dette fantastiske område fra luften.

For de mere dristige er der adskillige muligheder for svæve- og drageflyvning i det bjergfyldte terræn.


Himmelen


Vejrudsigt fra Lons-le-Saunier:


Autres liens utiles


For alt muligt : google
A " fish-eye " visit : doo interactve
Søgemaskine : pour-les-vacances


Kulturelt program
Besøg huset 
Bestil dit ophold 
Kontakt